Kerstrecept - Romige Appelpudding


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Romige Appelpudding

Kerstrecepten Romige Appelpudding

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 4 sterren


Instructies Recept
Zo´n romige appelpudding heb je nog nooit geproefd



- Maak de goudrenetten schoon en snij hem in kleine blokjes.

- Kook de goudrenetten en het water tot appelmoes (ongeveer 10 minuten koken).

- Voeg de suiker en de sinaasappelmarmelade toe aan de appelmoes.

- Laat de gelatine weken in een kom koud water.

- Roer de uitgeknepen gelatine door de gelatine.

- Klop de slagroom stijf.

- Klop de eiwitten stijf.

- Schep het geklopte eiwit en de slagroom door de appelmoes.

- Vet een puddingvorm in en bedek de zijkant met lange vingers.

- Schep de appelmoes in de vorm en laat de pudding minimaal 2 uur stijven in de koelkast.

Ingrediënten Recept
Dit recept is voor 4 personen



- 500 gram goudrenetten

- 125 gram suiker

- 8 gelatine blaadjes

- 2 deciliter slagroom

- 2 1/2 deciliter water

- 16 lange vingers

- 2 eiwitten

- 3 eetlepels sinaasappelmarmelade

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.