Instructies Recept
Zo´n romige appelpudding heb je nog nooit geproefd
- Maak de goudrenetten schoon en snij hem in kleine blokjes.
- Kook de goudrenetten en het water tot appelmoes (ongeveer 10 minuten koken).
- Voeg de suiker en de sinaasappelmarmelade toe aan de appelmoes.
- Laat de gelatine weken in een kom koud water.
- Roer de uitgeknepen gelatine door de gelatine.
- Klop de slagroom stijf.
- Klop de eiwitten stijf.
- Schep het geklopte eiwit en de slagroom door de appelmoes.
- Vet een puddingvorm in en bedek de zijkant met lange vingers.
- Schep de appelmoes in de vorm en laat de pudding minimaal 2 uur stijven in de koelkast.
Ingrediënten Recept
Dit recept is voor 4 personen
- 500 gram goudrenetten
- 125 gram suiker
- 8 gelatine blaadjes
- 2 deciliter slagroom
- 2 1/2 deciliter water
- 16 lange vingers
- 2 eiwitten
- 3 eetlepels sinaasappelmarmelade