Kerstrecept - Gevulde Varkenshaasjes


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Gevulde Varkenshaasjes

Kerstrecepten Gevulde Varkenshaasjes

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 3 sterren


Instructies Recept


Meng de cognac of wijn door de patë.

Verdeel de Roquefort er eveneens door, verdeeld in grove kruimels.

Snijd de varkenshaasjes langs een lange kant open, maar niet helemaal dóór en verdeel de paté tussen het vlees.

Klap de haasjes weer dicht en verpak ze stevig in katenspek.

Maak het spek vast met natgemaakte houten cocktailprikkers.

Bak de haasjes bruin (regelmatig keren).

Zet het vuur lager en laat ze langzaam garen, ook regelmatig keren.

Na ongeveer 20 minuten zijn de haasjes gaarm.

Snijd ze voor het serveren in dikke schuine plakken.

Ingrediënten Recept
Dit recept is voor 4 a 5 personen



- 2 varkenshaasjes

- 75 gram katenspek

- 50 gram Roquefort

- 150 gram knoflookpaté

- 2 eetlepels cognac of witte wijn

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.