Instructies Recept
- Maak de champignons schoon, haal de stelen uit de hoedjes.
- Maak de paprika schoon.
- Hak de paprika, de champignonsteeltjes en de chorizo fijn.
- Los de bouillon op in 3 eetlepels water.
- Maak de peterselie fijn.
- Bak de chorizo 2 minuutjes en voeg de champignonsteeltjes en paprika toe. Bak alles nog een paar minuten om het vocht te laten verdampen.
- Voeg de peterselie toe.
- Vul de champignonhoedjes met het bakmengsel en zet ze op een ovenschaal.
- Bestrooi ze met paneermeel en schenk de sherry en de bouillon er tussen.
- Bak de hoedjes op 200 graden in 15 a 20 minuten gaar.
Ingrediënten Recept
Voor 20 Champignonenhoedjes
- 20 Champignons
- 50 gram chorizo
- Verse peterselie
- Kwart rode paprika
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 3 eetlepels sherry