Kerstrecept - Amandelspijs


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Amandelspijs

Kerstrecepten Amandelspijs

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 3 sterren


Instructies Recept
Amandelspijs van echte amandelen. Lekker bij het kerstontbijt of brunch.



- Zet de amandelen met ruim water op en breng aan de kook.

- Giet de amandelen af en spoel ze af met water.

- Wrijf de bruine vliesjes eraf en droog de noten.

- Maal de amandelen fijn (bijvoorbeeld in een amandelmolen)

- Voeg het ei, suiker en zout toe tot een smeuige massa.

Ingrediënten Recept
125 gram amandelen

125 gram kristalsuiker

1 ei

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.