KERSTRECEPTEN.NL - Recepten voor uw Kerstmenu


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (2)
FolderBrunch (1)
FolderVoorgerechten (1)
FolderAmuse (1)
FolderSoep (1)
FolderDiner (6)
FolderNagerechten (3)
FolderMenu (0)
FolderTaart (3)
FolderHapjes (2)

Kerstrecepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste Kerstrecepten

Gevulde Varkenshaasjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Gevulde Kalkoen
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Romige Appelpudding
Waardering: 4 sterren Categorie: Nagerechten
Warme ontbijtbroodjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Ontbijt
Konijn (gestoofd)
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Kaneel Perziken
Waardering: 3 sterren Categorie: Nagerechten
Gevulde Eieren
Waardering: 3 sterren Categorie: Hapjes
Dadels met geitenkaas en gehakselde hazelnoot
Waardering: 2 sterren Categorie: Amuse
Chorizo Champignonenhoedjes
Waardering: 4 sterren Categorie: Hapjes
Kerst Cupcakes
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart

Vorige 10 | Volgende 10

1 tot en met 10 van 20


Tomatensoep

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Kerst
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
1 kilo tomaten

1 ui

750 ml runderbouillon

1/2 theelepel salie

Olijfolie

Extra: 2 eetlepels gembersiroop, verse peterselie en koriander, 100 ml slagroom



Instructies Recept

Deze tomatensoep is heel lekker als voorgerecht bij het kerstmenu. Deze soep kan ook koud gegeten worden



- Snipper de ui en fruit deze samen met de salie.

- Snij de tomaten in stukken en voeg ze toe. Laat ze minimaal 5 minuten smoren.

- Voeg de bouillon toe.

- Laat even koken en voeg de gemgersiroop, peterselie en koriander toe.

- Kook de soep 20 minuten zonder deksel.

- Pureer de soep met een staafmixer

- Voeg eventueel de slagroom toe.

- Breng op smaak met peper.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5